Pakistan Geçici Hükümet Dışişleri Bakanı Jalil Abbas Jilani Tarafının Dün Yaptığı Açıklamada: 'İsrail ile İlişkiler İslamabad'ın ve Filistin Halkının Çıkarlarına Bağlı' Dedi

Pakistan’da geçici hükümet Dışişleri Bakanı Jalil Abbas Jilani, İsrail ile ilişki kurulmasının ülkenin ulusal ve Filistin halkının çıkarlarına bağlı olduğunu söyledi.

h4 { font-size: 24px !important; } Print Friendly and PDF

Geo News televizyonundaki habere göre, Bakan Jilani,İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen’in ülkesinin İslam dünyasıyla ilişkilerini normalleştireceğine yönelik ifadelerine şu sözler ile cevap verdi.

Jilani, Cohen’in son zamanlarda herhangi bir Pakistanlı yetkiliyle görüşmediğine işaret ederek, İsrail ile ilişki kurulmasının ülkenin ulusal ve Filistin halkının çıkarlarına bağlı olduğunu belirtti.

İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen, 22 Eylül'de yaptığı açıklamada, Suudi Arabistan'ın ardından 6 veya 7 İslam ülkesinin İsrail ile barış anlaşması yapacağını ifade etmiş, bunların hangi ülkeler olduğuna dair bilgi vermemişti.

Kaynak:TRT HABER

Tüm hakları SDE'ye aittir.
Yazılım & Tasarım OMEDYA